Undervandsitetet guider dig til dykkeroplevelser og sælger det bedste dykkerudstyr

Dykker er under vandet med dykkerudstyr

Kan du lide havet, så kan du begynde at dyrke dykning. Det er en spændende sport, der vil kunne give dig mange unikke oplevelser. Det kræver en del forberedelse og noget udstyr. Undervandsitetet hjælper dig med at få den bedste dykkeroplevelse og sælger et stort udvalg af dykkerudstyr. De kan hjælpe dig i gang.

Vil du gerne lave andre ting på vandet også, kan Undervandsitetet også hjælpe dig med det. Du kan finde udstyr til undervandsjagt og fridykning, men også den obligatoriske redningsvest hos Undervandsitetet.

Sejl ud og oplev havet

Havet er helt utroligt. Det er smukt, og det er farligt. Det er fascinerende. Mange elsker havet, og det gør du måske også? Så kan man lige så godt dyrke det. Her i Danmark har vi også nem adgang til havet, da vi har en lang kystlinje.

Tag din redningsvest på, og sejl ud på havet. Havet vil give dig en masse. Du kan opleve naturen og dens utrolige kræfter derude. Du kan også komme tættere på dig selv.

Via havet kan du også opleve verden. Du kan sejle rundt til danske kystbyer, og du kan sejle til andre lande. Havet har ingen begrænsninger.

Dyk med fiskene

Vil du gerne under overfladen, så begynd at dykke. Dykning er noget helt specielt, fordi det foregår i utrolige omgivelser, og du presser din krop på en anden måde, end du normalt gør.

Du skal huske at have respekt for havet. Dykning kan være farligt. Forbered dig godt, og sørg for, at dit udstyr er i orden. Sejler du et stykke ud på havet for at komme under, så husk også redningsvesten.

Start med at læse en masse og at tage et dykkerkursus. Hvis du vil mere end bare lige stikke hovedet lige ned under overfladen, skal du have forklaret, hvordan du skal gøre.

Når du ikke vil under vandet

Vil du helst holde dig over vandets overflade, kan du bare sejle på det. Det kan også være helt utroligt, og du kan stadig opleve nogle af havets utrolige og smukke sider.

Det er vigtigt, at du husker din redningsvest, når du sejler. For det første er det lovpligtigt. For det andet handler det jo om din sikkerhed. Selvom du skulle være en dygtig dykker og svømmer, skal du have en redningsvest med alligevel. Du må ikke undvære den, og du må ikke glemme den. Den er det, der skal redde dig liv, hvis det skulle gå galt. Og det kan det godt. Du kan ikke vide, hvad der sker derude på havet.

Tager du andre med på din sejltur, skal der også være en redningsvest til hver af dem. Den skal være i den rigtige størrelse, og den skal være funktionel.

Den smukke natur

Naturen byder på mange smukke oplevelser. Der er meget at se og opleve i skove og andre steder på land. Der er måske endnu mere at opleve ude på havet. Det er en hel verden i sig selv. Det er en anden verden. Så tag derud, og oplev den.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk