Træhuse.dk designer og bygger miljøvenlige træhuse tilpasset til dine behov

Hyggeligt og moderne hjem

For det meste tænker folk på deres madvaner, plastforbrug eller trafikos, når der tales om at passe på miljøet. Det er dog langt fra den eneste udvej vi finder for at komme miljøet og naturen tilgode. Der er mange måder man i dag kan vælge at leve mere miljøvenligt på.

I dag er hvert 6. hus der bliver bygget i Danmark konstrueret af træ. For kun ti år siden gjaldt det kun hvert 20. hus. Det betyder, at mere end tre gange så mange danskere har valgt denne løsning indenfor de sidste 10 år. Så mange danskere, kan næppe vælge helt fejl.

Det er dog ikke kun miljøet de fleste tænker på når de vælger træhuse – de tænker også på komfort, design og egne personlige drømme.

Lyder det som noget for dig? Træhuse.dk designer og bygger miljøvenlige træhuse tilpasset til dine behov.

Hvorfor ønsker flere og flere danskere sig et træhus?

Et træhus er noget man relaterer til som noget stilfuldt, bekvemmeligt, hyggeligt, nordisk og naturligt. Når man gerne vil lande et sted efter arbejde, hvor man kan slappe af – så tænkes der ofte på sommerhuse og de ferier man har haft – sommerhuse der ofte består af træ.
Det ser ud til, at mange ikke længere har lyst til at nøjes med at leve tættere på de naturlige rammer i ferien, men også ønsker denne livsstil til hverdag. For der bygges flere og flere træhuse i danske kvarterer.

Hvor kan man finde det træhus man ønsker sig?

Det kan være forvirrende at finde ud af, hvordan man får designet og bygget et miljøvenligt træhus. Men et godt sted at tage udgangspunkt som husejer er, hvordan huset skal bruges, hvad familiens prioriteter er for hverdagslivet og hvordan man rent designmæssigt har lyst til at bo. Heldigvis kan du finde hjælp hos Træhuse.dk.

Der findes mange slags træhuse, der passer til ens eget ønske

Der er mange forskellige muligheder at vælge mellem når man tænker huse, også når det gælder huse af træ. Nogle af valgene kan være:

 • Helårshuse
 • Moderne
 • Energihuse
 • 1 ½ og 2 plans huse
 • Vinkel og længehuse
 • Klassiske
 • Passivhuse
 • Fritidshuse
 • Svenske træhuse

Der findes ikke det træhus som ikke kan dække en husejers behov.

Der findes mange grunde til at flere vælger træhuse

Hvad end man vælger den ene eller den anden stil, så er grundelementet det samme:

 • Træhuse giver et dejligt indeklima
 • De er lette at isolere
 • Selv i kolde måneder holder de godt på varmen.
 • Træhuse sparer på miljøbelastningen
 • De begrænser det energiforbrug man har

Samtidigt er træhuse designmæssigt smukke og behagelige at opholde sig i.

Danmark er dejligst, når det er mere naturligt

At bo i et klimavenligt træhus er ikke kun godt for naturen, men også for dem som opholder sig i huset. Træ binder CO2 og er et af verdens mest bæredygtige materialer. Det giver sig efter vind og vejr og eksisterer i mange år i overensstemmelse med naturen. Måske det ikke er så underligt, at så mange danskere drømmer om træhuse igen.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk