Børnibalance hjælper dine børn med læring gennem legetøj

barn leger med modelervoks

Legetøjsindustrien er enorm. Hvert år bliver der købt store mængder legetøj til børn i alle aldre. Men i forbindelse med klimakrisen, er flere producenter blevet mere opmærksomme på legetøjets materiale. Der skal være fokus på ressourcer, genbrug og mest vigtigt, barnets læring. Dette kan Børnibalance hjælpe med.

Legetøj der lærer barnet sociale færdigheder

Der findes meget legetøj, som har mange forskellige funktioner. Men i virkeligheden behøver barnet ikke smart legetøj, for at lære vigtige sociale færdigheder. Legen med en dukke eller en bamse, som barnet passer på, lærer barnet vigtigheden af omsorg. På trods af at det “bare” er et stykke legetøj, så lærer barnet at passe på det med største påpasselighed. Du kan finde tilbehør som puslebord, klædeskab og seng til dukken, så barnet kan genskabe virkelige situationer.

Du vil også kunne finde spil til børn i flere aldre, i mange forskellige former. Det vil gavne dit barns evne til at samarbejde med andre, for at kunne løse spillets udfordring. En anden leg kunne være “barbering” sammen med far. Her kan barnet “barbere” sig helt sikkert og samtidig lære lidt om kroppen.

Logik og motoriktræning for de mindste

Du vil også kunne finde legetøj der kan hjælpe de mindste med logiktræningen. Kuglerammer og klodser der skal stables virker simple, men de er yderst effektive. Helt ned fra 1-års alderen kan de bruges til at træne den logiske forståelse. Det i kombination med de mange forskellige farver, er dit barn længe underholdt. Dit barn kan både lære farver, former, tal og bogstaver, samtidig med at de lærer om balance og motorik. Mulighederne er mange.

Du kan også få legetøj, der kan hjælpe dit barn med at lære klokken både analogt og digitalt. Naturligvis også i træ. Sammen med klokken får dit barn små udfordringer, så barnet skal sætte klokken rigtigt. Så kan du lære dit barn klokken på en sjov og interaktiv måde.

Naturlige materialer

Alt dette legetøj kan du naturligvis få i naturlige materialer. Langt det meste legetøj er lavet af FSC-mærket træ, eller bomuld. Der vil være enkelte ting som er lavet af polyester eller andet plastik som akryl, men det er kun en brøkdel. Det er også her vigtigt at pointere, at akryltøjet ikke bør bruges på dit eget barn. Akryltøjet er beregnet til dukker udelukkende. Fokus har været at lave solidt, holdbart legetøj, som holder mange år. Det betyder også at du ikke skal være bange for at der findes hormonforstyrrende stoffer i dit barns legetøj.

Støtter et godt formål

Der findes mærker hos Børneibalance som støtter velgørende formål som Børnecancerfonden. Dette sker gennem køb af legetøjet fra disse mærker. Alle børn skal have en fair og god start på livet, og derfor støttes Børnecancerfonden. Udover at støtte forskningen, så støtter du også aktiviteter og rekreationsophold, til børn der er ramt af kræft. Derfor kan du købe klimavenligt legetøj, som også støtter et godt formål. Det må siges at være en situation, som flere parter drager nytte af.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk