UVlampe.dk har lavet en guide til valget af UV lamper til negle

Person med flotte negle holder kop

Har du overvejet at få lavet kunstige negle, så er gelenegle et rigtig godt sted at starte. Man kan starte med at gå til en professionel og se hvordan processen foregår, men efterhånden som man bliver bekendt med det, kan man også eksperimentere derhjemme. Til det har du brug for en UV-lampe. Det kan dog være svært at vælge den rette. Uvlampe.dk har lavet en guide til valget af UV lampe til negle. Du kan også læse mere herunder.

Forskellen på akryl og gelenegle

Har du overvejet hvad forskellen på akryl- og gelenegle er? For en som ikke er vant til at få lavet negle, kan det være svært at vide hvad forskellen er. I forhold til netop UV-lampen, så er der en væsentlig forskel. Det er nemlig kun gelenegle der kræver en UV-lampe.

Akrylnegle laves med pulver og væske, hvor gelenegle laves med gele. Geleneglen vil først hærdes når den kommer i kontakt med UV-lys, og det giver dig bedre muligheder for at lege med designet af neglen. Det giver dig i hvert fald mere tid. På samme tid behøver du heller ikke vente for længe på at det hærder.

Er UV-stråler farlige?

Når det kommer til dette emne, så kan man hurtigt spørge sig selv: Er UV-stråler farligt for mig? Løber jeg en risiko med sådan et projekt? Der er altid en risiko med UV-stråler, men det er ikke så farligt at lade hænderne bade i lyset i et par minutter. Det er derimod langt værre hvis du går i solcenter, og påvirker hele din krop.

Men UV-stråler kan stadig påvirke din hud omkring neglene, dog ikke i høj grad. Hvis du gerne vil beskytte dine fingre, kan du medbringe en solcreme til at smørre på huden omkring neglene.

Spar penge med din egen UV lampe til negle

Det smarte med egen UV-lampe er, at man kan ende med at spare penge, i forhold til at få det lavet af andre. Du kan jo også ende med at lave negle på andre. Prisen varierer meget på UV-lamper og er derfor ikke nemt at fastsætte. Men du bør undersøge hvor mange watt din gele kræver, inden du køber lampen. Der kan nemlig være forskel på hvor mange watt der er i lampen. Det kan du blive klogere på i guiden.

Find den rigtige UV lampe til negle hos Uvlampe.dk

Hvis du synes det er overvældende at skulle finde lampen selv, så led efter artikler og guides på nettet omkring emnet. På den måde kan du lettere danne dig et overblik over de modeller der findes, hvad de kan og hvad de koster. På uvlample.dk kan du blandt andet finde en guide til at hjælpe dig igennem junglen af UV-lamper. Her kan du se lamperne sammenlignet med hinanden, og efterfølgende gøre det bedste valg for dig.

Inden du finder guides, bør du dog lige gøre op med dig selv, hvad dit budget ligger på. Det kan godt være dyrt at skulle investere i sådan et udstyr, men på den lange bane er der selvfølgelig penge at spare, i forhold til professionelt arbejde. Så sæt dig selv et cirka beløb, og kig derefter på udvalget.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk