Roskilde Fjordens El har stor erfaring med erhvervskunder

Elektriker

Med en erhvervsvirksomhed kommer ofte kontorbygninger eller andre bygninger, der hører under virksomheden. Og med disse bygninger kommer elektriske installationer, der skal installeres og vedligeholdes. Derfor er det vigtigt med en tilknyttet elektriker, der kan hjælpe din virksomhed. Hvis din virksomhed ligger i nærheden af Roskilde, kan Roskilde Fjordens El være løsningen for dig. Læs mere om elektrikere til din erhvervsvirksomhed her i artiklen.

En elektriker, der er vant til erhvervskunder

Roskilde Fjordens El er en elektriker, der har erfaring med erhvervskunder. Dette betyder, at de kan håndtere større el-opgaver end “bare” private opgaver. Det er en god ide at vælge en elektriker med erfaring inden for erhvervskunder, når du skal finde en elektriker til din erhvervsvirksomhed. Dette er med til at sikre, at de har den nødvendige erfaring, og det kan give dig en sikkerhed for, at de kan løse den slags opgaver, som du har brug for.

Gode anmeldelser fra kunder

En anden god ting at kigge på, når I skal vælge jeres elektriker, er kundernes tilfredshed. Hvis der generelt er tilfredse kunder, vidner det om elektriker, der ikke kun er god til sit arbejde, men som også er hurtigt og effektiv, når der skal udføres opgaver. Roskilde Fjordens El har et gennemsnit på 4,9 ud af 5 mulige smileyer ved anmeld håndværker. Dette er stort set den bedst mulige score, hvilket giver en god tilfredshedsgaranti. De er derudover også blevet kåret til årets håndværker eller været finalist i kategorien el i flere år i streg.
Når det kommer til håndværkere, er tidligere kunder ofte en god garanti for, om du selv kan stole på håndværkeren, og om håndværkeren lavet godt arbejde og har rimelige priser. Det er derudover altid godt at indhente tilbud fra tre forskellige elektrikere, når du skal vælge, for at være sikker på, at du kan finde det bedste tilbud for dig.

Meget mere end bare installation

Grunden til at det er godt at få tilknyttet en elektriker, er at det ikke kun er ved installation, at du kommer til at få brug for hjælp. Elinstallationer i større eller mindre virksomheder kræver konstant vedligeholdelse og nogle gange udskiftning. Roskilde Fjordens El udfører de mange forskellige slags opgaver. De udfører opgaver i forbindelse med driften af jeres ejendomme. Dette kan både være akut opståede problemer i installationerne, eller det kan være planlagte udskiftninger i forbindelse at udskiftning af lejemål eller lignende. Det kan også bestå i udskiftning af f.eks. armaturer eller lysrør som et led i den løbende vedligeholdelse. Uanset hvad er der ofte ting der skal ordnes, og det er derfor rart at have en elektriker tilknyttet, så man ikke skal opsøge en ny hver gang.

Få et el-tjek ved ejerskifte for bedre forsikring

Desværre findes der mange steder ulovlige elinstallationer. De kan ofte blive opdaget ved ejerskifte. Det er derfor en god ide at få en elektriker ud og tjekke ejendommen, når den skifter ejer. Et tjek fra en elektriker kan også modvirke problemer med forsikringen, som ellers kan opstå, hvis elinstallationerne ikke lever op til de rigtige standarter.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk