Gardinunivers hjælper dig med at finde de perfekte gardiner eller persienner efter dit behov

Persienner er rullet ned i butik

Gardiner er ikke bare gardiner. De skal både passe til din stil i dit hjem og til de behov du har i de forskellige rum. Det perfekte gardin til din stue er helt sikkert ikke det perfekte gardin til dit soveværelse. Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i hvilke gardiner man skal vælge til hvor. Skal det være lameller, rullegardiner eller stofgardiner? De kan alle skygge for solen og interesserede forbigåede men derudover er der ikke meget ens ved dem.

Det rigtige gardin til det rigtige rum

I soveværelset foretrækker de fleste mennesker at have mørklæggende gardiner. Specielt hvis soveværelset vender mod syd, så man får den dejlige morgensol ind i soveværelset. Den er bare knap så dejlig klokken 4 om morgen om sommeren. Derfor er det rart med et mørklægningsgardin, som solen ikke kan trænge igennem. Hvorimod et mørklægningsgardin i stuen, vil få din stue til at blive meget mørk og du vil have behov for meget kunstigt lys. Derfor er det vigtigt altid at vælge gardiner efter det rigtige behov til det rigtige rum.

Find din stil

Dine gardiner skal selvfølgelig passe til dine behov, men for at du skal blive rigtig glad for dine gardiner, så skal de også passe til dig, din stil og dit hjem. Gardiner er altså ikke lavet til kun at opfylde de praktiske behov, men også til at passe ind i dit hjem. Hvis du synes det er svært at vurdere hvilke gardiner der passer bedst ind hos dig, så kan gardinbussen absolut også hjælpe dig med, at finde de perfekte persienner der stilmæssigt passer til dit hjem. Får at skabe en rød tråd i dit hjem, er det også vigtigt at du tænker dine gardiner med ind i din indretning. Ellers vil det blive svært at skabe en helhed. Derfor kan det også være en fordel at vælge gardiner og persienner der passer sammen til de forskellige rum, selvom de ikke er ens. I hvert fald hvis din stil igennem dit hjem er forholdsvis ens. Skifter du stil fra rum til rum, så er det mere vigtigt at dine persienner til stilen i det enkelte rum.

Den korrekte størrelse

Når du skal have nye gardiner, er opmålingen af dine vinduer noget af det vigtigste. Måler du forkert, så vil gardinerne ikke passe til dine vinduer og det duer ikke. Det er også en af de ting som gardinbussen kan hjælpe dig med. Når du får hjælp af gardinbussen, slipper du selv for alt arbejdet med dine nye persienner. Gardinbussen sørger nemlig både for opmåling af alle dine vinduer og så bliver dine nye gardiner sat op for dig, når de er færdige. På den måde skal du blot vælge hvilke gardiner du ønsker. Derefter bliver dine gardiner lavet specielt til dig, præcist efter de mål der er taget på dine vinduer. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget som helst når du for professionel hjælp af gardinbussen, du skal blot læne dig tilbage og nyde dine nye persienner.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk