Outdoorpro får dig igennem overlevelsesturen

mand laver mad i et telt

Hvis du synes det er sjovt at tage på forskellige former for overlevelsesture, altså ture hvor man rigtig kommer i et med naturen. Hvor man skal lave sin egen mad over bål og sove under åben himmel, så vil du elske siden Outdoorpro. Her kan du finde alt hvad der skal bruges for at få en succesfuld oplevelse i den barske og smukke natur.

Få hjælp til at finde de rigtige ting

Outdoorpro gør en dyd ud af at have diverse udstyr, som er nødvendigt for at for eksempel en lang vandretur bliver en sjov og behagelig tur. Det kan være alt fra godt og praktisk tøj, du skal jo helst kunne holde vandet ude hvis det skulle komme til at regne, men du skal også gerne kunne ånde så du heller ikke får det alt for varmt. Men også udstyr til at kunne lave mad over bålet.

Når man skal vælge tøj til udendørs aktivitet og ture, så kommer valg af tøj også meget an på hvilken slags tur man skal ud på og ikke mindst hvornår på året og i hvilket land man skal bevæge sig rundt i. Det er ikke det samme du skal have når du vandre i franske bjerge om sommeren, som når du er på fjeldene i efteråret.

Outdoorpro ønsker at du får en god oplevelse af deres produkter, derfor bestræber de sig på at yde god hjælp og støtte når du skal vælge produkter. De er klar over at mange gerne vil have råd og vejledning når de skal købe udstyr til sådanne ture og aktiviteter.

Med en god nats søvn vil du få en god tur

Det er svært at holde humøret oppe på sådan en tur, hvis du ikke får sovet godt om natten. Derfor bør du investere i det rigtige udstyr. Noget outdoorpro sagtens kan hjælpe dig med.

Her tænkes der ikke kun på en god sovepose, selvom dette også er meget vigtigt. Men en sovepose alene vil ikke give dig en fantastisk nats hvile, hvis du ikke kombinerer den med et godt liggeunderlag.

Der findes mange forskellige typer af liggeunderlag. Der er de helt klassiske som nærmest er sådan skum agtige. De er tit gode til at isolere, hvilket vil sige holde kulden væk fra dig, men ofte er de ikke så behagelige og de fylder meget. Derimod kan et liggeunderlag som også er oppusteligt give en langt med komfort, så du kan sove meget bedre. Samtidig kan disse også gøres meget mindre, så de ikke fylder så meget når du skal vandre videre den næste dag.

For at vælge det rigtige liggeunderlag, bliver du nødt til at vide hvilken slags tur du skal ud på. Hvordan vil vejret og temperaturen cirka være og hvordan skal overnatningen foregå. Hvis du skal på en længere tur og har meget oppakning med, så bør du også overveje hvor stort liggeunderlaget må være i nedpakket format.

Når det kommer til et liggeunderlags isoleringsevnen, så skal man kigge på det der hedder r værdien. Her siger man tit at når værdien er over 5, så kan det klare frostgrader.

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk